Sunt Paul Adam, marketing specialist a Atelierul de imagini și fondator Quality Business Network. Am fondat această comunitate cu scopul de a sprijini antreprenorii și liber profesioniștii în digitalizarea afacerii lor. 

QBN este locul unde poți învăța limbajul marketing-ului digital și poți învăța care sunt uneltele online-ului și cum se folosesc ele pentru a-ți crește rezultatele afacerii tale. De asemenea prin secțiunea de vlogging, poți să te faci cunoscut tu și afacerea ta.

QBN dispune în acest sens de studioul Atelierului de imagini, unde avem capacitatea de a realiza emisiuni care să propage în eter expertiza și afacerea ta.

Comunitatea este încă în curs de coagulare. Vom posta mai multe despre noi și valorile noastre pe măsură ne reușim să ne definim mai bine. Pînă atunci, poți afla despre finețurile marketingului digital, dar și despre alți antreprenori care au ales să își propage în mediul online afacerea cu ajutorul QBN.

Dacă nu dispui de un website, iți punem la dispoziție un subdomeniu .qbn cu template instalat gata de pornit la drum, precum și consiliere pe partea de marketing în a-ți identifica valorile, segmentul de piață căruia i te adresezi și conceperea mesajelor.