Paul Adam – Speaker la Business Elite 2017 Deva

Cine te aude când îți faci reclamă?
ianuarie 19, 2017
Cine pe cine păcălește în vânzări (l)
aprilie 19, 2017
Show all

Paul Adam – Speaker la Business Elite 2017 Deva

Paul Adam – speaker la Business Elite 2017

Am fost speaker la Hunedoara Business Elite

Am avut plăcerea să fiu invitat de către Lucian de la Maxim Media  printre speakerii  la Hunedoara Business Elite, un eveniment care s-a adresat antreprenorilor şi viitorilor antreprenori. Deşi am organizat şi eu evenimente la Bistriţa ele au fost de mică anvergură. A fost prima dată când am vorbit de pe o scenă, cu luminile pe mine, lavalieră şi pointer. Recunosc că am avut emoţii însă eu nu mă tem de ele. Emoţiile sunt umane şi personal mă simt bine cu ele.

Am avut un speach pregătit pentru viitorii antreprenori şi pentru cei aflaţi la început de drum. Începuturile sunt cele mai grele, ştiu asta. Poate de asta îmi este şi atât de drag să transmit din experienţa mea începătorilor. Am tratat trei greşeli pe care le-am făcut cu firma pe care am închis-o în urmă cu 7 ani şi ce rezolvari am găsit la ele, le aplic la Atelierul de imagini  şi funcţionează.

Bineînţeles că nu m-am putut abţine şi am atacat problema marketing-ului sau mai bine zis a lipsei lui în cazul antreprenorilor începători. Am avut 3 puncte pe care m-am concentrat, dar cel mai larg spaţiu l-am acordat capitolului de marketing/branding/promovare.

Nu am intrat în detalii tehnice, timpul de 30 de minute + 20 Q&A  nu mi-a permis asta. M-am rezumat la a sublinia greşelile din trecut şi rezolvările lor, pentru a arăta un nou unghi, o nouă posibilă abordare, în ideea că cei care într-adevăr simt că le lipsesc aceste aspecte să şi le rezolve ulterior.

Cred că după 3-4 minute am ieşit din starea de tremuratul vocii şi am intrat în modul ”Eu” adică m-am simţit pe scenă ca peştele în apă. Nu de alta dar sunt peşte după zodie şi marketer după videograf 🙂 Mi-am compus pledoaria exclusiv pe experienţele personale, aşa că am vorbit despre chestionare şi sondarea pieţei pe care le practic la Atelierul de Imagini al Anei. Am fost surprins să aflu că în auditoriu se afla un videograf, care a fost foarte inspirat de felul în care am abordat problema la Atelierul de Imagini.

Speaker pe teme de business la Business Elite 2017

La partea de Q&A a fost primul care mi-a adresat întrebări, iar la final a rămas să-mi mulţumească pentru informaţii şi am mai schimbat păreri din branşă cam o oră 🙂  . Dar cireaşa de pe tort a venit de la însăşi prezentatoarea evenimentului care m-a abordat special la final, pentru că avea şi ea un start-up în derulare, o mică televiziune privată şi voia să ştie cum se pot aplica sondajele în cazul ei.

Una peste alta, a fost o experienţă plăcută, completată şi de locaţia pe care organizatorii  ne-au pus-o la dispoziţie pentru cazare: Conacul Archia unde am primit o camera cu specific englezesc.

Paul Adam – Interviu la Business Elite 2017

 

M-am antrenat la public speaking și o să mai repet experiența

Dovada că mi-a plăcut este însuşi gândul care nu-mi dă pace: Să-mi îmbunătăţesc speech-ul pe tema asta, pentru viitoare evenimente. Cu ocazia asta îi mulţumesc şi lui Călin Bujiţa care m-a antrenat înainte de eveniment pe partea de public speaking…Sau credeaţi că m-am dus nepregătit ??? Ehei…vorbitul ăsta nu e aşa de simplu cum crede lumea. Ziceam în prezentare: Dacă nu ai abilităţi, fie te antrenezi fie plăteşti pe altcineva să-ţi facă treaba. Eu am ales să mă antrenez de data asta 🙂

 

Sunt Paul Adam dfondator Qbn, și îți mulţumesc pentru prezenţa ta pe acest sait, iar  dacă ești în căutare de soluții pentru a-ți crește afacerea, înscrie-te mai jos ca să primești pe email articole relevante pe teme de marketing, branding și promovare.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

× Apelează-ne instant pe WhatsApp!
%d blogeri au apreciat: