Tu faci ce te pricepi. Noi ne ocupăm de ce ştim mai bine!

La QBN ne ocupăm de saitul tău, de imaginea ta, de sondarea pieţei, de brandul tău, de campaniile tale de training-ul tău, de obiectivele tale... Şi tu ce mai faci? Tu nu trebuie să faci decât ceea ce şti mai bine: Meseria ta! Noi ne ocupăm de restul. Redu-ți efortul financiar pentru construcția unui site și treci acum pe sistem de abonament. Citește cu răbdare conceptul ca să poți lua decizia corectă. La QBN ,profiți de toate beneficiile unui site folosind o platformă preinstalată. Odată cu abonamentul primești acces la resurse și acces în rețeaua de networking QBN. Quality Business Network este mai mult decât un sait. Este un sistem! Sistemul se adresează în special Liber profesioniştilor şi firmelor mici şi rezolvă mai multe probleme specifice.
concept2

Dar ca să înțelegi mai bine, află conceptul care stă la bază!

Quality Business Network este un concept nou de întrepătrundere a afacerii online cu cele offline. În lumea digitală saitul este imaginea ta care te reprezintă și îți aduce clienții. În lumea reală ne întâlnim și facem cam tot ce ar putea ajuta la creșterea afacerii tale. Am construit QBN pentru a rezolva 4 probleme cu care se confruntă liber profesioniștii și firmele mici aflate la început de drum. Digitalizarea afacerii, Crearea de relații, Organizarea de traininguri și promovarea .
parallax background

Fii parte dintr-un concept revoluţionar cu o echipă puternică!

Conceptul Quality Business Network are ca scop principal rezolvarea celor mai întâlnite 4 probleme din lumea liber-profesioniştilor, freelancer-ilor şi a micilor antreprenori : 1. Vânzarea şi marketing-ul 2. Imaginea şi brandul 3. Relaţiile 4. Creşterea şi training-ul. Pentru a rezolva aceste patru nevoi am pornit la drum cu o echipă formată din oameni cu expertiză în aceste domenii.

sau contactează-ne

Ai întrebări?

paul@qbn.ro

Mă poți suna la

0754 321 029 - Paul

× Apelează-ne instant pe WhatsApp!
%d blogeri au apreciat: